we mogen weer, 13, 14 en 15 juni!

Na twee jaar afwezigheid organiseren we dit jaar weer één van de grootste schoolkorfbal toernooien van Nederland!

Van maandag 13 juni tot en met woensdag 15 juni zal ons veld voor de 49ste keer volstromen met meer dan duizend leerlingen van alle basisscholen uit Lelystad!

We werken dit jaar voor het eerst met het programma Tournify. Het programma en de standen kun je online volgen via onderstaande buttons.

Let op: wij zijn druk bezig met de aanleg van kunstgras!
We vragen jullie dit gedeelte niet te betreden. Het is dus een beetje schipperen met de ruimte, maar dit zal de pret niet drukken!

eten, drinken en parkeren

Eten en drinken

Eten en drinken meenemen tijdens het toernooi is niet nodig. In onze kraam buiten verkopen wij verse broodjes hamburgers en patat en in de kantine hebben we chips, chocolade, tosti’s en diverse andere snacks te koop. Voor de kinderen hebben we suikerspinnen, popcorn en onze vaste snoepkraam staat er ook weer.

De kantine is maandag en dinsdagavond vanaf 17:45 uur open. Op woensdag vanaf 13:00 uur.

Parkeren tijdens het toernooi

Er zijn wel wat parkeerplaatsen bij Exakwa maar we adviseren u op de fiets te komen of zoveel mogelijk bij SVL te parkeren.

Parkeer je auto dus niet op de Houtribdreef daar kunnen fikse bekeuringen uitgeschreven worden.


van de toernooi commissie

Er is veel drukte op en rond de velden. Voorkom irritatie bij hen die aan het spelen zijn en loop alsjeblieft niet over de speelvelden heen. Op en rond het veld staan grote vuilcontainers, waar het afval in gegooid kan worden. Wanneer er een team in dezelfde kleur speelt, moet het uitspelende team via hun coach of leider reserve shirts bij de wedstrijdtent lenen.

De schoolkorfbal organisatie is te bereiken via schoolkorfbal@exakwa.nl.

Bij regen gaan de wedstrijden gewoon door, alleen bij bliksem wordt het programma meteen stilgelegd en beslist de toernooicommissie hoe verder te handelen.

Mocht er enig meningsverschil zijn over spelregels, of spelers dan neemt de schoolkorfbalorganisatie samen met de Technische Commissie hier een beslissing over.


wil je meer weten

Exakwa op de socials

Exakwa is een actieve vereniging en kun je vinden op:

Facebook via: akv Exakwa
En volg ons natuurlijk op Instagram: Exakwa
Hier kun je alle informatie en nieuwtjes van onze leuke club vinden.

Wil je een keer meetrainen of direct lid worden?
Als je na het schoolkorfbaltoernooi nog eens vrijblijvend wil meetrainen bij Exakwa, dan kan dat natuurlijk! Stuur dan even een mail naar tc@exakwa.nl en we nemen snel contact met je op!

Vind je het schoolkorfbal zo leuk dat je lid wilt worden van Exakwa? Dat kan natuurlijk ook! Via dit aanmeldformulier word je lid van Exakwa.

Heel veel plezier gewenst,

Het hele vrijwilligersteam van Exakwa


Onder professionele begeleiding

Vaste deelnemers de Windroos

Enthousiasme 

Als team winnen

Top vrijwilligers

Gezelligheid

Ook sponsoren?

Maak dit feest mede mogelijk!

Meer dan duizend leerlingen nemen natuurlijk ook hun ouders, opa’s, oma’s en leerkrachten mee naar Exakwa om hun aan te moedigen. een mooie manier om jouw bedrijf te presenteren!

Wil je ons het schoolkorfbal toernooi sponsoren? Neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie of vragen mail ons dan

Onze contactpersonen van de scholen hebben inmiddels een mail ontvangen om de teams in te schrijven.