Kom je een keer proeftrainen?

“misschien ben je wel een talentje”

Denk jij ook dat korfballen jouw sport kan worden maar twijfel je nog, dan nodigen we je graag uit voor een paar proeftrainingen bij een team uit jouw leeftijdsgroep. Je kunt dan zien en ervaren wat we allemaal doen bij een korfbaltraining en natuurlijk doe je gelijk ook mee.Voor meer informatie over hoe je een keertje bij ons mee kunt trainen kan je contact op nemen met onze contactpersoon van de technische commissie. Druk op de button en vermeld in ieder geval je naam, geboortedatum, telefoonnummer en natuurlijk of je vriendjes of vriendinnetjes hebt die al lid zijn en waarbij je graag mee wilt trainen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om af te spreken wanneer je mee kunt doen.

Een goede gelegenheid om een keer kennis te maken met korfballen is natuurlijk door met je school mee te doen aan het Schoolkorfbaltoernooi dat Exakwa ieder jaar organiseert. Met inmiddels meer dan 1000 deelnemers verspreid over 3 dagen is ons toernooi één van de grootste van Nederland. Ook tijdens dit korfbalfestijn is het mogelijk je op te geven als lid, of hierover informatie te vragen. 

Doe een keer met ons mee en kijk of korfbal bij jou past!

Word ook lid van onze vereniging!

Lid worden?

Het lidmaatschap ga je aan voor de duur van een heel competitiejaar. Het jaar start op 1 juli en eindigt op 30 juni het jaar daarop. Exakwa betaalt voor elk lid contributiegeld aan de bond. Als Exakwa niet tijdig het lid afmeldt is Exakwa verplicht om het hele jaar bondsgeld voor dat lid te betalen. Om die reden zal het hele jaar, ook als er eerder wordt opgezegd, contributie betaald moeten worden. Word lid door op onderstaande button te klikken en vul het formulier in.

Lidmaatschap opzeggen

Opzeggen dient schriftelijk te gebeuren bij de ledenadministratie voor 1 juni door een mail te sturen naar onze ledenadministratie. download het opzegformulier hieronder

Contributie

De contributie wordt geïnd middels automatische incasso (verplicht). Inning geschiedt de eerste van iedere maand. Er kan ook gekozen worden om gelijk het hele seizoen vooruit te betalen. Hierbij geldt een korting van 5%. Op het AI machtigingsformulier kan aangegeven worden of er per maand of per jaar geïncasseerd moet worden.

Studenten die uitwonend zijn (buiten Lelystad) kunnen korting krijgen op hun contributie. Hiervoor dient een aanvraag ingediend te worden bij de penningmeester. De penningmeester zal in samenspraak met het bestuur iedere aanvraag afzonderlijk beoordelen.

Voor vragen over contributie kan je mailen naar  penningmeester@exakwa.nl.