Exakwa kamp 2022

Voor alle Exakwa kampgangers

Het kamp informatieboekje staat online! Hierin vind je belangrijke informatie over het kamp en informatie die je nodig hebt om op kamp te gaan. Zo vind je hierin onder andere je paklijst, bagagelabels, maar ook informatie over het vertrek en aankomst! En er staat nog veel meer in wat je moet weten! Lees het goed door en heb je nog vragen? Stuur ze naar kamp@exakwa.nl Wij hebben er ontzettend veel zin in! Jullie ook? 

Tot over twee weken! Lieve groetjes van de kampleiding

Bekijk het infoboekje hieronder en print de checklist en de labels zodat je goed voorbereid op reis gaat.


Deelnemers

Wij zijn blij dat we weer met een enorm grote groep enthousiaste leden op kamp kunnen, wel 154! Controleer even voor de zekerheid of jouw naam er tussen staat als je je hebt aangemeld. Is dit niet het geval? Dan horen wij dat graag via  kamp@exakwa.nl

Het thema is bekend!

Hebben jullie al gezien wat het thema is? En hebben jullie dan ook al gezien dat er per geleding een kleur is aangewezen? 

Wij gaan verder met voorbereiden, maar dat verwachten wij van jullie ook! Bedenk zelf, met je team, vrienden en vriendinnen hoe jullie verkleed gaan bij vertrek.

Alle A jeugd teams

ROOD

Alle B jeugd teams

ORANJE

Alle C jeugd teams

GEEL

Alle D jeugd teams

GROEN

Alle E jeugd teams

BLAUW

Alle F jeugd teams

PAARS

Paspoorten kampleiding uitgelekt…..

Wellicht het alvast leuk om kennis te maken met de kampleiding? De paspoorten van de kampleiding van Exakwa tours zijn uitgelekt. Kijk de komende tijd op de website en op de social media van Exakwa wie jullie kampleiding zal zijn in mei!

vragen 

Heb je vragen over het kamp? Mail dan naar kamp@exakwa.nl

Medicijnen

Gebruikt je kind medicijnen of een dieet. Overleg dit met Desiree en Brenda

nood situatie

Tijdens kamp bellen met de
kampleiding kan alleen voor nood

foto’s

Bekijk de foto’s hier