Auerhaan Klimaattechniek

Auerhaan Klimaattechiek is een ervaren dienstverlener voor de industrie, het OEM-kanaal en de installatiebranche. En niet sinds gisteren, want ventileren (met optimale warmteterugwinning), verwarmen en koelen is al meer dan twintig jaar ‘ons ding’. Als landelijk opererende totaalleverancier beleveren we daarnaast ook de woningbouw en utiliteit met een breed programma.

 
Hovenier de Roos

Hoveniersbedrijf de Roos is een jong dynamisch en deskundig bedrijf voor het ontwerpen, aanleg en het onderhoud van de particulieren- en bedrijfstuinen. Hoveniersbedrijf de Roos is een klein bedrijf met een groot voordeel: U heeft altijd direct interactie met diegene die uw tuin daadwerkelijk aanlegt. Een afstemming naar uw wens (en uitvoerbaarheid) is hierbij verzekerd. Kortom; uw wens is mijn uitdaging!


Meijer Rijopleidingen

Wij leiden kandidaten op voor het behalen van het rijbewijs A1, A2 en A (motor), B (personenauto) en BE (aanhanger) Ons werkgebied beslaat geheel Flevoland en de Noord Oost polder. Ons belangrijkste doel is het leveren van een gedegen rij-opleiding, die naast het aanleren van kennis , inzicht en vaardigheden tevens. het accent legt op de vorming van (millieu)bewuste en veilige verkeersdeelnemers.


Praktijk de Kwintessens

Praktijk de Kwintessens is een moderne gespecialiseerde praktijk voor haptonomie, ontspanningstherapie en fysiotherapie in Lelystad. Haptonomie is een benaderingswijze waarbij het gevoel, de tastzin, centraal staat. Haptotherapie helpt u te ontdekken hoe u zelf in staat bent om op een andere, meer gevoelsmatige manier, om te gaan met lichamelijke klachten of problemen van persoonlijke aard. Ontspanning is nodig om lichaam en geest te laten herstellen van inspanning. Anders stapelen spanning en vermoeidheid zich op en dreigt overbelasting. Ontspanningstherapie in Praktijk de Kwintessens helpt u met individuele ontspanningsoefeningen. Fysiotherapie helpt als u lichamelijke beperkingen ervaart. Als normaal bewegen niet meer vanzelfsprekend is, door bijvoorbeeld een plotselinge blessure, een al langere bestaande klacht of als u pijn heeft.

 
Agenda
  
Bekijk onze Jaaragenda hier