Het programma is bekend!

Het programma ziet er als volgt uit:

13:45 uur   Verzamelen Exakwa spelers
    Voor Le Journal, dan lopen we met zijn allen naar de bibliotheek
    Kledingvoorschrift: zwart/geel
14:00 uur                Verzamelen Sportparade
    Locatie: De Promesse 4  (achterkant stadhuis/ingang bibliotheek)
     
14:30 uur                Start sportparade met Caribische brassband
     
15:00 uur               Aankomst Agora Theater (Agorabaan 12)
     
15:15 uur              Huldiging met spectaculaire optredens
     
16:45  uur            Hapje & Drankje
     
Speciaal voor de kinderen dé Kidz-dj Discoshow met muziekquiz en danswedstrijd!

En Fotobooth voor een leuk aandenken!

Teams/kinderen die later komen aangezien zij nog moeten spelen, is geen probleem! 

De volgende teams hebben zich nu opgegeven: E4, E5, E6, D6, D4 en D1. dit zijn 41 kinderen.

Heb je vragen of wil je je team nog opgeven, stel ze aan Wendy (06-40942647) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We gaan ervan uit dat de kinderen die zich hebben opgegeven voor 7 maart géén compititiewedstrijd hebben met hun huidige team. Afmelden voor de parade is geen geldige reden. Kijk hier of je een wedstrijd hebt

Veel Lelystadse sporters hebben in 2019 een bijzondere prestatie neergezet. Zij verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Daarom organiseert Sportbedrijf Lelystad opzaterdag 7 maart 2020 een huldiging voor de Lelystadse Sportkampioenen van 2019 in het Agora Theater!

Op zaterdag 7 maart 2020 worden de kampioenen vanaf 14.00 uur verwacht in het stadhuis. Daarna lopen zij om 14.30 uur in een parade onder begeleiding van een brassband naar het Agora Theater. Het officiële programma in het theater start om 15.15 uur en eindigt rond 17.30 uur. Naast het toejuichen van al onze kampioenen zijn er spectaculaire optredens en is er na afloop tijd voor een hapje & drankje. Voor de kinderen is er de Kidz-dj Discoshow met een muziekquiz en danswedstrijd! Alle inwoners van Lelystad zijn uiteraard van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. De toegang is gratis.

En wij zijn uitgenodigd met onze kampioenen! Dus de kampioenen van vorig jaar 2019, dit zijn de volgende teams: A1, A2, B1, B2, C1, D1, D3, D4, D6, E1, E4, E5 en E6.

Het lijkt ons harstikke leuk om er met de E en D jeugd naartoe te gaan. Met zijn allen verzamelen en dan om 14:00 uur in de Exakwa kleuren naar het stadhuis!

 Ben jij vorig seizoen kampioen geworden én wil je mee, meld je dan aan bij Wendy: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We hebben die dag uiteraard ook enthousiaste ouders en coaches nodig die de kinderen begeleiden. 

 We houden jullie op de hoogte!

  

 

 

 

Agenda
  
Bekijk onze Jaaragenda hier