Op zaterdag 16 juni 2018 organiseert Exakwa weer het jaarlijkse familietoernooi. Sinds een aantal jaar draagt dit toernooi de naam van één van de oprichters van de vereniging.

Wat is het familietoernooi?

Dit is een toernooi wat elk jaar aan het einde van het seizoen, puur voor de gezelligheid en het plezier wordt gehouden. Iedereen kan voor dit toernooi zelf een team samenstellen, waarbij het het leukst is als je dit doet met enthousiaste familieleden en vrienden Een team moet bestaat uit minimaal 8 spelers, waarbij het aan te raden is om meer spelers te hebben zodat er door gewisseld kan worden. Spelers kunnen zijn: korfballers, ex-korfballers, niet-korfballers, jong, oud, fit, iets minder fit, groot, klein, enz. …… Wel is het de bedoeling dat er minimaal 4 heren en 4 dames in een team zitten.
Sinds vorig jaar hanteren we de regel dat er bij de wedstrijden minimaal 4 “volwassenen” in het veld moeten staan.
Wedstrijden worden gespeeld volgens de korfbalregels vanaf de C-jeugd, dus er wordt gewisseld om de 2 doelpunten en gespeeld op hoge (3,5 meter) palen.
De duur van een wedstrijd zal waarschijnlijk 2x 10 minuten zijn.
Wedstrijden worden gefloten door mensen van de deelnemende teams. Deze scheidsrechter moet minimaal 16 jaar oud zijn en moet de korfbalregels “kennen”.

Van hoe laat tot hoe laat is het toernooi? Dit hangt (evenals het aantal wedstrijden) af van het aantal aanmeldingen. Op basis daarvan wordt er een schema opgesteld dat begint in een poulefase. Aan het eind worden er finale wedstrijden gespeeld om wel een winnaar van het toernooi te hebben.

Hoe en waar geef je je op Geef je team liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk 7 juni op. Vul het bijgaande formulier zo compleet mogelijk in enDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.naar

Wat kost het toernooi? Als team betaal je samen 25 Euro om mee te doen. Je betaald deze kosten op de dag zelf en krijgt dan vlaai voor jouw team plus 10 consumptiebonnen voor koffie/thee.

Te winnen prijzen Buiten een prijs voor de nummers 1 en 2 van het toernooi is er dit jaar nog een prijs. Terug van weg geweest is de prijs voor het team met de mooiste/leukste outfit.
Ook is er een sportiviteitsprijs te winnen.

 

Agenda
   
 
Zaterdag 17 november
 
Zaterdag 24 november
 
Zaterdag 15 december
A, B, C en D jeugd
 
Vrijdag 4 januari
Nieuwjaarsborrel