Spelende leden van Exakwa betalen een stukje reiskosten in hun contributie. Zodat we gedurende het seizoen de reiskosten kunnen uitbetalen aan de mensen die bij uitwedstrijden rijden. Sinds het verdwijnen van de wedstrijdboekjes is het declaratieformulier voor de reiskosten te downloaden. Download hier het declaratieformulier.

Voor alle overige declaraties is er het volgende formulier: download het standaard declaratieformulier

Dit formulier is niet meer speciaal voor 1 team of 1 zaterdag. Er kunnen dus meerdere uitwedstrijden en uitwedstrijden van verschillende teams op één formulier worden ingevuld. Als u een vergoeding van de vereniging wilt ontvangen voor de gemaakte kilometers dan kunt u dit declaratieformulier uitprinten, invullen, inscannen en naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen. Er zal een controle plaatsvinden op basis van het opgestelde rijschema. De ingediende declaraties zullen met de maandelijkse betalingen mee worden genomen. Bij voorkeur ontvangen wij de declaratie eens per maand.

Indien wij geen declaratie ontvangen voor de gemaakte kilometers dan gaan we er vanuit dat je deze ten goede wil laten komen aan AKV Exakwa. Waarvoor dank !

 

Agenda
  
Bekijk onze Jaaragenda hier