Trainersopleidingen

Beste trainers en andere leden.

Het geven van trainingen vraagt behoorlijk wat van de mensen die voor de groep staan. En werken met mensen is altijd aan ontwikkeling onderhevig. Binnen onze visie is er voor hem of haar, die met mensen werkt altijd wel iets te leren. Vanuit die gedachte vinden we het binnen de club belangrijk dat we opleidingen faciliteren en zo goed mogelijk aan scholingswensen tegemoet komen.

Dus,.. wanneer je mee wil doen met 1 van onderstaande opleidingen, stuur dan even een berichtje naar de TC Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (als je al trainer bent) een bericht in de trainersapp voor 27 september aanstaande.

 

KT2 & KT3

Binnenkort starten er bij de KNKV weer trainersopleidingen. Wanneer je een van deze opleidingen wil volgen dan gelden de volgende spelregels. De KT2-opleiding zal onvoorwaardelijk voor onze trainers door Exakwa betaald worden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de KT3-opleiding te volgen. Hiervoor is het nodig dat je in het bezit bent van je KT2. Wanner je wil dat Exakwa die betaalt, stellen we als voorwaarde dat je minimaal 2 jaar (seizoen 21/22 & 22/23) als trainer verbonden blijft aan Exakwa.

Kt2: Korfbaltrainer 2 - KNKV

Kt3: Volg een KT3-opleiding op één van de tien locaties - KNKV

 

Andere opleidingen & clinics

Naast bovenstaande opleidingen zijn er misschien ook andere cursussen of opleidingen te bedenken die je zou willen volgen.

 In overleg met de TC en bestuur kunnen we kijken wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Zo bestaat bijvoorbeeld:

·         De clinic; ‘training geven, de basics’ Training geven: de basics - KNKV

·         de opleiding ASM (Athletic Skills Model) Athletic Skills Model (ASM) – Een andere manier van denken over sporten, spelen en bewegen.

·         Scholing van Spelenderwijs Verbeteren HKC(H) Trainersbegeleiding hele seizoen - Spelenderwijs Verbeteren of Home - Spelenderwijs Verbeteren

Misschien zijn er mensen die met ons in gesprek willen gaan om een dergelijke opleiding (of andere nuttige op opleiding voor de club) te volgen. We horen het graag!

Vriendelijke groet,

De Technische Commissie

 

 

Agenda
  
Bekijk onze Jaaragenda hier